In de boot

17 Comments on “In de boot

 1. Uit coby”s rechteroog kwam iets wat op een traan leek, laat je er niet door weerhouden, een goede vaart, wind mee en tot in het najaar!

 2. Hallo Herma en Paul,
  Al de grote zee op? Wij laven ons op het platteland aan zon en warmte. Het lijkt wel Griekenland. Dat bij jullie op de boot de zon nog eens de grootste vijand kan worden kan ik mij toch wel voorstellen. gelukkig is de zee dan altijd dichtbij, beter dan het openlucht zwembad in het Flevopark.
  Maar goed, eigenlijk alleen even een berichtje om jullie site te bekijken. En dat het leuk is toch even zo contact te maken. Heb het goed en tot…
  o,ja kan ik ook een foto posten via deze site?
  Groet Sylvia

  • Jullie zijn in Dover, goede reis gehad? Wij zitten klaar voor de eerste wedstrijd van Nederland. Het zal wat worden.

   • En het was wat met die voetbal wedstrijd. Ongeloof al om. Heerlijke sfeer. Hebben jullie ook ergens kunnen kijken?

    • En ook nog naar de film Shirley geweest. Kunst met een hoofdletter. Zo mooi de sfeer van Hopper weergegeven. Minieme verhaallijn, subtiel.
     Nou dan weet je dat ook weer. Is dat wel interessant als je in zo een andere wereld bent. Liefs Sylvia

     • Leuk mee te lezen hoe het jullie vergaat. Is Engeland in rouw nu ze er uit liggen.
      Hier ook wisselvallig weer, dan weer een zonnetje, dan weer regen en een buitjte. Maar ook allemaal goed.
      Tot ziens,
      Sylvia

 3. Dag Herma en Paul,

  Volgens de site liggen jullie nog steeds in IJmuiden.
  Maar misschien zijn jullie wel al aan de tocht over het grote water begonnen.
  Het is een beetje raar weer met al die regen en onweer met windstoten, dus kan me ook indenken dat jullie nog maar even aan de vaste wal gebleven zijn.
  Maar jullie merken dat de site dus bezocht wordt.
  Groetjes Ria

 4. Hoi zeezeilers,
  Wat een mooi weblog hebben jullie gemaakt. We kijken met spanning uit naar het vervolg. Heb het goed en hopelijk zijn jullie inmiddels een beetje uitgerust van alle voorbereidingsdrukte
  lieve groet,
  Froujannie

 5. Lieve Paul en Herma
  Een groet aan jullie in Dover. Was de reis goed? Ik hoop dat er een gezellige pup was waar jullie de geweldige overwinning van Nederland op Spanje hebben gezien. Wie weet halen jullie RIO nog voor de finale!!!

 6. Het klinkt nu al fijn allemaal terwijl het nu nog bekend terrein (nou ja water) is. En mooie foto’s. Wat leuk dat we op deze manier toch een beetje kunnen meereizen.
  Groetjes.

 7. Lieve Herma, je blog gevonden en super om je zo te kunnen volgen. Ddh is nog niet veranderd, vph loopt wel snel leeg en veel bewoners zijn naar het vzh verhuisd. Ik heb goed nieuws gekregen, ik mag blijven. Ria heeft besloten om van haar taak als TL af te zien en zich te gaan storten op haar opleiding Nivo 4. Ik zal haar vreselijk gaan missen, maar daardoor heb ik mijn zekerheid terug. Ik hoop dat bij jullie alles naar wens verloopt en ik blijf volgen. Groetjes sylvia.

 8. hoi lieve Paul en Herma
  Alles goed met jullie. zijn jullie klaar voor de oversteek naar spanje.
  Zo ver ik kon zien hebben jullie mooi weer. Hier is alles oke.Al kleurt de stad langzaam Oranje.
  Hebben jullie ook genoten van de club van Louis van Gaal. Wordt nog spannend.

 9. Kan het toch niet laten: de vlaaien staan al op tafel, de kroonkurken zitten nog op de flessen. Mecom is bijna voorbij, maar voor het scheepje van Montgomery definitief zinkt, hopen we nog over te stappen op een Belgisch dat Concentra heet. Ook al kwam Van Thilo van de Persgroep plotseling ernstig in ons vaarwater.
  Dus Paul, we borduren voort op de met jou ingezette route. Hopelijk blijven jullie de komende tijd ook goed op koers met zijn twee├źn in die Britse wateren.

 10. Wat een pech met en door die hendel. Dan wordt het dus vandaag “Buena travesia” en genieten van de Franse kust over bakboord. Ons groepje gaat naar het Amsterdamse Bos en ook wij boffen met een zonnige dag en een zwoele avond.
  Lieve groet Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>