Op onze overwinterplek

We zijn begin november in Gelves aangekomen na een prachtige tocht over de Rio Gaudalquivir richting Sevilla. De rivier gaat voor een deel langs het Nationaal Park Donana, met veel vogels; verschillende soorten reigers, ooievaars en honderden kraanvogels. Er was nauwelijks industrie en in de rivier lagen boten die met hun netten eruit zagen als gesluierde dames. Er wordt niet mee gevaren, de netten worden terplekke in het water gelaten.

Gelves is een soort Diemen, leuk dorp met prima winkels en een bieb met snel internet. Met de bus is het een kwartiertje naar het centrum van Sevilla. We gebruiken de tijd en het nog altijd mooie weer om onderhoudsklussen te doen en Sevilla te ontdekken. We vinden het nu al een hele leuke stad, mooi en bruisend en van alles te zien.
We blijven in ieder geval tot eind januari in Gelves en zijn het voorjaar en het begin van de zomer van 2015 in de Middellandse Zee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>