Puerto Rico

IMGP3329 (2)

Culebra was het volgende eiland op onze route en onderdeel van Puerto Rico. We lagen voor anker in een gigantische baai, de Ensenada Honda, met een kleine lagoon met mangrove bosjes. We zijn uit eten geweest bij het Dinghy Dock, waar we toen we met onze dinghy aan kwamen varen schrokken van de grote vissen die er rond zwommen. De gasten werden aangemoedigd om de restanten van de maaltijd aan de vissen te voeren en dat gaf een serieus spektakel.
In Puerto Rico wilden we in ieder geval naar San Juan. Wát een leuke stad, echt een verrassing. Mooi oud gedeelte met veel pleinen en oude huizen en een leuke, relaxste Latin sfeer.
Er waren fietspaden aangelegd, dus konden we als vanouds met de fietsjes de stad in!
Jammer genoeg konden we niet lang blijven, want er stond een gunstige wind om in één keer naar de Bahamas te gaan. We hoorden van andere zeilers slechte verhalen over de Dominicaanse Republiek, die we als tussenstop hadden bedacht. Inhalige ambtenaren, veel diefstal en een grimmige sfeer, dus besloten we daar voorbij te varen.

IMGP3320
Me and Obama

IMGP3325 (2)
Vliegeren bij het fort

IMGP3333 (2)
Kunst op straat

IMGP3314
Gouvernementsgebouw in San Juan

IMGP3327
Het lam Gods

IMGP3339 (2)
Straatbeeld San Juan

IMGP3336
Ook hier een Maria op tegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>