Westkust van Corsica

We zijn op de terugweg naar Gibraltar en verlaten langzaam de Middellandse Zee. We hebben nog een afspraak in Porto Torres op Sardiniƫ, waar Mariette en Hugo een paar dagen mee varen.
Op weg naar Sardiniƫ hebben we de westkust van Corsica gedaan, die kenden we nog niet. Vooral de rode cliffs van Girolata waren indrukwekkend. We hebben een aantal nachten voor anker gelegen in de baai van Iles Sanguinaires, waar we een prachtige wandeling op het eiland hebben gemaakt. Het waaide die dag aardig, dat gaf mooie rollers op de kliffen! Het schommelde wel erg, ik was blij dat we vroeg weg konden naar Sardiniƫ. Er stond een mooie wind en we hebben de 62 mijl in 10 uur gedaan, voor de Lena aan aardig gemiddelde. Italiaanse dames, om eerlijk te zijn de wat oudere dames, informeren belangstellend naar mijn mooie huid. Ze denken dat het uit een potje komt.

IMGP2456
De kust bij Girolata
IMGP2468
De kust bij Iles Sanguinaires
IMGP2466
Aan de wandel op het eiland van Sanguinaires
IMGP2476
De kustlijn van Iles Sanguinaires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>